Thursday, September 20, 2012

Hari ini

Assalamualaikum..... Ada sesiapa di dalam?
Hahaaaa berhabuk lagi blog haku ni. Kehkehkeh. Ampunkan kami penunggu blog. Hari dapat mc sebab dah start sakit mata beb. Hazab rasanya. Tapi tak apa. Sakit itu kan penghapus dosa-dosa kecit. Alhamdulillah sebab Hany terpilih.

Bila duduk rumah sensorang harus lah dipenuhi waktu-waktu berharga ini dengan mengemas kapal karam yang satu ini. Tapi belum datang seru lagi. Mungkin petang-petang sikit sebelum jam 5 kot. Sebab nanti bila Faqihah dengan abahnya dah balik, kompom-kompom la terganggu sikit.

Harap-harap dengan mc 2hari ni haku boleh siapkan assignment ngan paperwork yang WAJIB dihantar ahad ni bersamaan 23 september 2012. Sebab itu dah last kelas. 01 oktober 2012 dah start Final Exam pulak. Hohooo... Semoga sakit mata ini tidak menggangu haku nak siapkan semua tu. Chayokkk.

4 comments:

  1. tu sakit mata blh nampak ker tulisan time menaip tu..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampak la kak. Sekarangkan dah pakai hp besar dabak. Harus la nampak. Hahahaaass

      Delete
  2. hahaha...oittt ni blog baru haku tauu.. blog lama pasni utk pvt jer kot.. heheh

    ReplyDelete