Thursday, November 01, 2012

TERIMA KASIH ALLAH.....

Kesinambungan daripada tweet daku semalam. Serta segala teka-teki kawan-kawan blogger sekalian. Semua ini ada berkait rapat dengan kondisi badan daku sejak-sejak dua minggu yang lalu. Daripada batuk-batuk yang membawa kepada muntah-muntah manja, rasa mual bila makan durian, sakit @ ngeri dibahagian cik B.. yang mana terlalu sensetif, sakit-sakit bawah ari-ari, sakit pinggang, high suhu badan, banyak angin dalam badan sampai seksa bila lepas makan sebab tak boleh sedawa @ kentut, sampai la delay tarikh peot.

Sejak dari itu haku bersungguh search TANDA-TANDA kehamilan tanpa jemu. Disamping dapat berita kawan-kawan yang dah bertambah rezeki. Sebenarnya dari januari kami berusaha.... Sampai satu tahap... Dimana haku pasrah dan redha dengan KURNIAAN-NYA.... Tapi usaha tetap kami jalankan lebih-lebih lagi time tanah SUBUR. Dengan jiwa yang tenang....... Dengan keyakinan yang satu....

Kepada rakan-rakan blogger terutamanya.... Terima kasih juga atas sokongan korang... Love u all.

Dengan ini nak khabar kan berita yang telah mengalirkan air mata haku malam tadi.... Im pregnant AGAIN..... TQ Allah.... Kurniaan terindah...

Semoga haku dapat lalui detik-detik itu dengan tenang... AMEEN....

23 comments:

  1. ALHAMDULILLAH!!!!
    kan dah kata. hehehe. yeayyy! boleh geng baby 2013!!!
    :)

    ReplyDelete
  2. wooohh..aku jeles..ko mesti tau kan?hahaha

    apa2 pon aku gembira utk ko sekali kawan. usaha tanpa jemu kan? doa pon tanpa jemu. insyaAllah

    take care my fren =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau haku tau.... thanks Ena....

      ko pon... usaha kasi mantap.... yang penting TENANG...

      Delete
  3. wahh alhamdulilahh!!doakan saya juga ye!! -nia bushido!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... Mekasiah Nia... meh jangkit kita... jum...

      Delete
  4. congrats hany...sonok nyer dgr ramai blogger pregy..
    so bila due ni?
    take care ok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks beb.... bulan july 2013 kot...

      Delete
  5. congrats hany..take care ye.faqihah nk jd k.long sudah

    ReplyDelete
  6. congrates Hany, nanti kita jumpa bawak dua handbag dah..:)

    ReplyDelete
  7. thanks Ana.... haah la.. aritu jumpa Hany masih 1 handbag... hik

    ReplyDelete
  8. Tahniah..hope tak lamalagi nurul pulak yang menyusul...ameen

    ReplyDelete
  9. TAHNIAH BEB!
    raya 2 thn lg kt besut bawak ank 2 pulak mai umh yana ye....hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih dude..... 2thn lagi.. bereh...eh mu pulop lar dtg umah kami. wink2

      Delete
  10. congrats Hany.. sukanya dengar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih elly...... ko suke dengar.. haku suke mengalaminya.. wink

      Delete
  11. I told u oredi dear.. Simptom yg ko alami nie..sme cam aku..neway tahniah and take care dear... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik.... mekasih my frenzzzz... sama ekk.

      Delete
  12. tahniah hany. do take a good care of yurself & the baby

    ReplyDelete