Sunday, September 01, 2013

Scan 4D

Alhamdulillah dah berjaya scan pada usia kandungan 21weeks. Haku tekad nak buat seawal yang boleh kali ini sebab tak sabar sangat nak tau gender adik baby. Tapi yang sebenar-benarnya haku mengharap kesempurnaan.

Daripada rumah haku memang berserah 100% pada Maha pencipta. Haku redha jika terdapat apa-apa kekurangan.

Seminggu awal haku dah buat temujanji. Dikala orang lain sibuk dan berkobar-kobar nak sambut merdeka... haku bertarung perasaan. Hahahaa

Temujanji 4d haku buat di klinik panel ja. Malas nak g jauh-jauh kan... klinik Qistina taman Equine. Dengan harga RM105 dapat scan 4d + cd.

Alhamdulillah adik baby boy... walaupun kakak agak sedikit sedih tapi syukur Alhamdulillah kejadiannya sempurna. Cuma doc bilang mungkin adik baby akan besar juga macam kakak dulu... hohoiiiii.... ibu redha.. janji adik baby sihat.
Tapi jauh disudut ibu nak lahirkan awak secara normal. Itu pun kalau diizinkan Allah.  In sha Allah.... kawan-kawan doakan daku ya....

Sorry entry ini tiada gambar sbb tengah dok lepak2 kat gerai sambil menunggu kakak gi class elmo

Bye... sampai jumpa lagi..

9 comments:

  1. yeay! sep! dapat sepasang insyallah..:) take care hany..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh msuk ke x komen haku tadi hehehe... hany awalnye buat. Ita ni pn tggu 28 weeks hehe.. eh rege situ mmg gitu ek ke sbb mung panel?

      Delete
  2. Hany!!! Awalnye buat hehe.. ita ni pon tggu 28hb ni app utk 4d. Time tu 7 bulan wuwuwuwu.. eh klinik qistina mmg fix price gitu ek utk 4d or sbb mung panel situ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ita... haku kan jenis x sabar.. hahhahaa
      klinik qistina tu memang panel tapi untuk check up ja
      TNB tak cover untuk scan bagai tu...
      rege tu memang standart sekarang ni

      Delete
  3. Alhamdulillah..yeahhh sepasang..tahniah hany

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.... yeah... mekasih dira!

      Delete
  4. hany: Baru tahu pregnant.. alhamdulillah.. sepasang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehheee ramai pon yang baru tau. hahahhaa Alhamdulillah syukur kak... bakal sepasang gak macam akak

      Delete