Friday, June 07, 2013

unwell



Bila nak naik semester baru ja Tetiba rasa kurang sihat. 
Bila banyak keja ja Tetiba rasa kurang sihat
Bila poket kering ja Tetiba rasa kurang sihat
Bila matahari mula meninggi ja Tetiba rasa kurang sihat




Ahaks.. ini pantun ka apa ka ini? pedulik la.. yang penting haku betul-betul rasa kurang sihat. 
Badan haku akan secergas atlet seawal jam 6.30pagi sampai la jam 11pagi sahaja.. selebihnya kompom-kompom la Tetiba rasa kurang sihat itu datang secara automatik...

Dari mana ntah datangnya haku enggak pasti dong. Yang pasti next week kena rasa sihat la sebab nak g holiday lagi. Bukan jauh mana pun... seberang tambak kampung haku ja...kalau rasa kurang sihat pun haku kena buat-buat sihat sebab nanti incik somi bilang cancel ja trip holiday kali ini.... BIG NO la kan...

 

3 comments:

  1. adakah petanda pembawakan budak maybe?

    ReplyDelete
    Replies
    1. adakah ini soklan???? hamboi yun..

      Delete
  2. aku asal senin jer mmg rasa x sihat tp kne sihat2kan diri sbb selasa dah audit uwaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete