Wednesday, June 26, 2013

World War ZTadi gi dating ngan incik somi.
semua ini adalah TIDAK dirancang...

Tetiba ja rasa nak ikut hahhahahaa. dah lama ok haku tak gi cinema. sejak-sejak bergelar ibu ni macam membataskan haku sampai kat cinema. sebabnya anak dara saya itu super tidak suka akan gelap dah bising yang terlampau. so terpaksa la ibu pendamkan hasrat nak ikut abah tiap kali abah g nonton cinema. kali ni ada peluang.. ibu rembat..

Cehhhhh mukadimah ayat panjang lebauuu

Haku memang tak kisah nonton cerita apa pun. sebab apa yang incik somi suka tengok haku layankan saja kecuali channel astro 551, 555 bagai tu... bosan. tapi kalau citer wayang kompom haku suka... sebabnya dia suka tengok cerita aksi.. yang mana haku pon suka...

Bukan setakat aksi malah macam-macam tentang dunia. Haku respect mat salleh kerana mereka punya idea melampau-lampau hebat. haku suka.. nanti keluar ja pintu wayang kompom ada tempias. hahahahaha.
moh tengok review cerita wayang tadi yang super hebat... TERBAEEKKK

World War Z
The hero of the story
Cerita mengisahkan kemusnahan masa hadapan....Dia bukan seorang 'typical hero'. Sebaliknya, dia seorang ayah yang berusaha untuk memastikan keselamatan keluarganya. Seorang insan biasa yang cuba melakukan sesuatu yang luar biasa tanpa dikurniakan sebarang kuasa luar biasa.

Dia tidak boleh terbang, dia tidak boleh membelasah orang-orang jahat. Dia hanya boleh bergantung pada akal, naluri dan pengalamannya untuk menyelesaikan masalah ini.

  

Ok best sangat... thanks to incik somi... sayang kamu selamanya....
4 comments:

 1. Happy Anniversary Ibu Nor Hany dan Incik Sominya Faiz Salahuddin.. Semoga berkekalan hingga akhir hayat.. Amin...

  ReplyDelete
 2. Happy Anniversary sayam!

  Eh, aku pun nak tgk lah nanti. Tunggu alia aku kirim ke kampung minggu depan, kalau tidak asyik pecah lobang ke atok nenek cakap ammi & ayah bawa tgk wayang. huhu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks sayam...

   best weh... g ahhh. hahaha kakak kaki ngadu yeee

   Delete